Despre ce este vorba ?

 

 

Când foetusul are 3 luni, o energie de natură divină intră prin fontanelă și coboară de-a lungul coloanei vertebrale, creând în drumul său un sistem energetic format din 3 canale și 7 centri energetici (chakre).

După acest moment fătul începe să se miște.

Canalele energetice corespund sistemului nervos simpatic (drept și stâng) și celui parasimpatic. Centrii energetici corespund principalelor plexuri nervoase.

     
 

La naștere, în momentul tăierii cordonului ombilical, canalul central se întrerupe și această energie coboară la baza coloanei vertebrale, în osul "sacru" rămânând într-o stare potențială, de repaus.

     
 

Această energie reziduală se numește Kundalini în tradiția hindusă, în creștinism este numită Sfântul Duh, musulmanii îi spun Ruh, evreii o numesc Sehkinah.

 

Cum se întâmplă ?

     

 

Dacă este activată, energia Kundalini se manifestă sub forma unor unde de înaltă frecvență, numite "vibrații".

Pelicula foto surprinde uneori aceste vibrații sub formă de unde luminoase. În același timp, fotografia respectivă este efectiv o sursă de vibrații.

Pe pagina cu experimentul Realizării Sinelui găsești o asemenea fotografie.

Apasa aici pentru alte fotografii.

     
 

Datorită fenomenului de rezonanță, energia Kundalini a persoanelor care intră în contact cu sursa de vibrații se activează automat și urcă de-a lungul coloanei vertebrale iluminând cei 7 centri energetici.

     

 

Când această energie trece prin al 7-lea centru, conectează conștiința umană cu puterea atotpătrunzătoare a Iubirii Divine.

La început această stare este extrem de scurtă, dar este foarte important că o poți experimenta.

     

 

După activare, energia Kundalini îți semnalează în palme și în corp starea sistemului energetic din interiorul tău.

 

La ce mă ajută?

Această energie îți echilibrează aspectele : fizic, mental, emoțional și spiritual.

Atunci când Kundalini se ridică, ea modifică baza de date genetice (ADN-ul) și determină astfel o transformare a personalității.

 

Starea sănătății se va îmbunătăți odată cu echilibrarea sistemului energetic. Toate bolile apar ca urmare a unui dezechilibru energetic.

 

Această transformare este mult așteptată de către toți căutătorii adevărului, drept ultima etapă care mai trebuie străbătută în cursul evoluției. Pentru ca ea să se realizeze, nimeni nu-i poate porunci, nimeni nu o poate cumpăra cu bani și nimeni nu-i poate arăta lipsă de respect.

 

apasă aici pentru a te întoarce înapoi la experimentul Realizării Sinelui

 

Alte întrebări.

Dacă mai ai alte întrebări le poți scrie mai jos: