Ce ai simțit ?

Senzația de briză răcoroasă în palme și deasupra capului dovedește că energia Kundalini s-a trezit și în acest moment nu ai dezechilibre majore în sistemul tău energetic.

Senzațiile de căldură, înțepături, furnicături sau greutate în degete sau pe anumite zone ale corpului arată ca există anumite dezechilibre. Dacă, în drumul său, energia Kundalini întâlnește blocaje poți simți căldură și o ușoară pulsație în acea zonă.

Pentru mai multe detalii despre centrii energetici vezi sistemul energetic

Despre ce este vorba ?

 

Când foetusul are 3 luni, o energie de natură divină intră prin fontanelă și coboară de-a lungul coloanei vertebrale, creând în drumul său un sistem energetic format din 3 canale si 7 centri energetici (chakre).

După acest moment fătul începe să se miște.

Canalele energetice corespund sistemului nervos simpatic (drept și stâng) și celui parasimpatic. Centrii energetici corespund principalelor plexuri nervoase.

     
 

La naștere, în momentul tăierii cordonului ombilical, canalul central se întrerupe și această energie coboară la baza coloanei vertebrale, în osul "sacru" rămânând într-o stare potențială, de repaus.

     
 

Această energie reziduală se numește Kundalini în tradiția hindusă, în creștinism este numită Sfântul Duh, musulmanii îi spun Ruh, evreii o numesc Sehkinah.

Ce s-a întâmplat ?

     
 

Datorită fenomenului de rezonanță, energia Kundalini a urcat de-a lungul coloanei vertebrale și a iluminat cei 7 centri energetici din interiorul tău.

     

 

Când această energie trece prin al 7-lea centru, conectează conștiința umană cu puterea atotpătrunzătoare a Iubirii Divine.

La început această stare este extrem de scurtă, dar este foarte important că se poate experimenta.

La ce mă ajută?

Această energie îți echilibrează aspectele : fizic, mental, emoțional și spiritual.

Atunci când Kundalini se ridică, ea modifică baza de date genetice (ADN-ul) și determină astfel o transformare a personalității.

Starea sănătății se va îmbunătăți odată cu echilibrarea sistemului energetic. Toate bolile apar ca urmare a unui dezechilibru energetic.

Prin practicarea metodei de meditație Sahaja Yoga s-au vindecat boli "incurabile" cum ar fi cancerul, SIDA, epilepsia, etc.

Această transformare este mult așteptată de către toți căutătorii adevărului, drept ultima etapă care mai trebuie străbătută în cursul evoluției. Pentru ca ea să se realizeze, nimeni nu-i poate porunci, nimeni nu o poate cumpăra cu bani și nimeni nu-i poate arăta lipsă de respect.

apasă aici pentru mai multe informații despre sistemul energetic